Mossa

 

Ihastuin ensin purkkiin, sitten sisältöön. Mádaran pikkusisko MOSSA on juuri minulle tehtyä luonnonkosmetiikkaa:  se ilahduttaa ulkoasultaan kylppärin kaapissa ja miellyttää tuoksuiltaan ja koostumukseltaan käyttötilanteessa. Sopivan täyteläinen ja kosteuttava tuntu iholla, sopivan vieno, marjaisa tuoksu, ihastuttava jälkitunne kauttaaltaan kasvoilla.

 

Mossa

 

Valikoin testattavaksi tuotteita, joita oma ihoni kaipasi:

  • Valkoherukka-puhdistusvaahto (Cleansing Creme-Mousse)
  • Vadelma-misellivesi (Micellar Water)
  • Lakka-päivävoide (Nutritive Antioxidant Day Creme).

 

Puhdistusvaahto on minusta ihanaa arjen luksusta, pieni tapa helliä kasvojen ihoa aamuin illoin. Käytän usein Konjac Sponce -kasvojenpesusientä vaahdon levittämiseen – tästä ihmetuotteesta myöhemmin lisää!

Toistaiseksi MOSSA-tuotteista on Suomessa tarjolla  20+ -iholle tarkoitettua Youth Defence -linjaa, mutta ainakaan minun 35+ -ihoni ei näistä nuoruustuotteista pahastunut. Päin vastoin, se rakastui niihin! 🙂 Tulossa on MOSSA:n sivujen mukaan kuitenkin varttuneemmalle iholle tarkoitetut Age Excellence -tuotteet. Niitä odottelen innolla! ♥

ProjectBeGood

MOSSA

Tietoa MOSSASTA yrityksen sivuilta:

MOSSA on luomulaatuinen ECOCERT-sertifioitu kosmetiikkasarja. Ihonhoitotuotteemme perustuvat ainutlaatuisiin, pohjoisen marjoista saataviin vitamiinikoostumuksiin. Mitään Mossa-tuotteita, tai niiden raaka-aineita, tai valmistuksen vaihetta, ei testata eläimillä. Valmistettu Latviassa.

 

Tutustu tuotteisiin: Mossa Cosmethics

 ProjectBeGood
Suosittelen MOSSAA lämpimästi kaikille talven jälkeen iholleen piristystä ja virkeyttä kaipaaville!  Tuotteita myydään ainakin Ruohonjuuri-kaupoissa ja Sokoksissa. 🙂

 

ProjectBeGood