Perustin tämän blogini tarkoituksenani tutkia ja havainnoida eri näkökulmista hyvinvointia ja hyvää mieltä sekä päämääränäni rakentaa oma polkuni kohti parempaa ja onnellisempaa arkea. Yhtenä kiinnostuksen kohteenani on luonnonmukainen kosmetiikka kaikissa sen eri muodoissa, sillä kehon ja erityisesti ihon hyvinvointi on lähellä sydäntäni työskenneltyäni aiemmin kauneudenhoitoalalla.

Sain testattavakseni jo monista myyntipisteistä (mm. Stockmann, Emotion, Ruohonjuuri, Life, PUR) löytyvän ekosertifioidun Mádaran tuotteita:

  • Moisturising Mist Nokkonen by Noora
  • Daily Defence Nokkonen (herkälle iholle)
  • Moisturising Lotion (vartalolle)

Latvialainen Mádara sisältää tuotteita vartalon- ja kasvojen ihonhoidosta hiustuotteisiin ja myös lapsille sopiviin tuotteisiin.

Mádara nokkosvoide ja lotion

Mádaran vartalovoide ihastutti heti tuoksullaan, joka oli kuin torikojusta ostettujen tuoreiden herneiden tuoksu! Tuote tosiasiassa sisältää yrttiseosta, joka on tehty mm. kamomillasta, kehäkukasta ja piharatamosta, mutta minun nenäni tulkitsi tuoksun ilman muuta herneeksi. Voide imeytyi todella nopeasti ihoon, eikä jättänyt tahmaista tunnetta. Ainoa ”huono puoli” oli se, että pumppupullo loppui käytössäni alta aikayksikön ja kaipasin jopa isompaa purkkikokoa käyttööni. Tuote löytää varmasti vielä uudestaan arkikäyttöön kylppärinkaappiini.

Mádara nokkosvoideKasvoille ja myös koko vartalolle sopiva nokkosvoide on suomalaisen Kemikaalicocktail-blogin taustalla olevan Noora Shinglerin ja Mádaran yhteistyön tulos. Noora on ollut aiemmin mukana kehittämässä Mádaralle Pihlaja-sarjan tuotteita.

Myös tämä nokkosvoide oli mainio erityisesti sopivan täyteläisen koostumuksensa vuoksi. Se tuntui myös rauhoittavan ja suojaavan ajoittain herkistyneeksi äityvää ihoani hyvin. Ainoastaan yökäyttöön oma kuivuuteen taipuva ihoni kaipasi vähän tujakampaa tuotetta. Voide on näppärän kokonsa ja tuubimaisen purkin ansiosta kätevä ottaa myös matkalle mukaan.

 

Jos et ole vielä kokeillut suihkutettavaa kasvovettä, suosittelen kokeilemaan Mádaran Moisturising Mist Nokkosta kesän aikana! Suihkaus on ihana aloitus aamuun ja virkistyshetki kesken tunkkaisen työpäivän. Se sopii myös ihon rauhoittajaksi auringossa oleskelun jälkeen. Silmien alueelle suihkuttelua kannattaa tietysti välttää, sillä itse onnistuin saamaan aikaiseksi jonkin verran kirvellystä herkissä silmissäni, kun intouduin suihkuttelemaan tuotetta niin, että se valui otsalta silmiini. Malttia siis suihkutteluun, vähempikin riittää. 🙂

nokkonen
Loppupäätelmä: Vaikutuin Mádarasta. Tuotteet olivat laadukkaita koostumukseltaan ja käyttökokemus oli todella miellyttävä. Tykkäsin myös vartalovoiteen hernemäisestä tuoksusta, ihana luontoefekti kylppäriin! Esteettinen silmäni myös arvostaa tuotteiden simppeliä ja tyylikästä ulkomuotoa. Jäin kaipaamaan ainoastaan isompia purkkikokoja tuohon Moisturising Lotion -tuotteeseen.

 

Suosittelen Mádaraa lämpimästi erityisesti herkkäihoisille ja laadukasta mutta kohtuuhintaista luonnonkosmetiikkaa arvostaville.♥

Oletko kokeillut Mádaran tuotteita? Mitä niistä suosittelisit muille?

 

Project Be Good luonnonkosmetiikka

Tietoa Mádarasta:

MADARA sai alkunsa neljän nuoren latvialaisnaisen intohimoisesta unelmasta luonnolliseen elämäntapaan. ja todellisesta tarpeesta vihreämpään, kauniimpaan, puhtaampaan ja turvallisempaan elämään. MADARA täyttää kansainvälisen ECOCERT standardin asettamat vaatimukset täysin luonnollisesta ja ekologisesta kosmetiikasta. Tuotteet sisältävät luomusertifioituja, balttialaisia kasviuutteita, joiden aktiiviaineet ovat ainutlaatuisen intensiivisiä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä vaan niitä testaavat sertifioidut dermatologistit ja monet vapaaehtoiset kuluttajat. MADARAn missiona on tarjota mahdollisimman monelle mahdollisuus käyttää luonnollista, tehokasta ja turvallista kosmetiikkaa.

Valmistajan sivut: madaracosmetics.fi

BeGood_tilanjakaja