Katso tätä päivää taaksesi. Kohtasitko ilon hetkiä, tyytyväisyyttä tai rauhaa? Mistä nautit eniten? Muistathan huomioida nämä hetket ja antaa niille kuuluvan arvon.

Joskus kaikki tuntuu olevan kateissa. Tympii ja väsyttää, eivätkä yleensä innostavat asiat hetkauta mihinkään suuntaan. Elämänilo, vakaa ja pysyvä onni, missä se silloin lymyää? Uskon, että ilon voi herättää eloon ihan itse, huomioimalla joka päivä ympärillä tapahtuvat hyvät asiat.

 

Pienet kauniit asiat / Project Be Good

 

Elämänilon lempeä herättely

~ Haaveiletko jostain asiasta ja pyritkö kiihkeästi tavoitettasi kohti? Huomioi pienetkin matkan varrella tapahtuvat edistysaskeleet. Kirjaa ne ylös ja onnittele itseäsi: ”Tänäänkin olen yhden askeleen lähempänä unelmaani!”

~ Katso ympärillesi, katso ihan lähelle. Mitä näet tienpientareella tai jalkojesi juuressa? Miltä huojuva heinä tai koiranputken pikkuruinen kukka näyttää läheltä? Maailma on suuri, täynnä pieniä eläviä asioita. Joka puolella on kauneutta. Ihastele, pysähdy, hengitä. Sinä olet osa tuota kauneutta.

 

Pienet terälehdet

 

~ Anna itsellesi lahja: tee sitä, mistä nautit. Uppoudu tekemiseesi, ja anna onnentunteen virrata vapaana. Kukaan toinen ei määrittele sinulle, mikä on järkevää ja mistä sinun pitäisi nauttia. Tämä on sinun elämäsi ja se on lyhyt. Elä sitä vain itseäsi varten.

~ Ole jollekin toiselle hyvä. Hymyile, kuuntele tai auta pulassa olevaa. Lähetä ystävälle kannustava viesti. Hyvät teot tekevät myös sinut itsesi onnelliseksi.

 

Elämän ihailu / Project Be Good

 

 

Hyvän mielen kortit: Maaretta Tukiainen (PS-Kustannus)

 

BeGood