Pieni irtiotto netistä, somesta ja kaikesta muustakin normiarkeen kuuluvasta on ollut paikallaan. On kesäloma, ja aika uppoutua ihanaan tekemättömyyteen, kuunnella laineiden liplatusta, palloilla paljain jaloin pihalla, lotrata aurinkorasvan kanssa, olla suunnittelematta, suorittamatta ja vaatimatta itseltään mitään. Nyt on hyvä hetki kuunnella kehoaan ja sen toiveita: ”Ai, nyt on nälkä? Syödään sitten. Ai, nytkö väsyttää? Nukunpa päiväunet.”

Myönnän, etten ihan täydellisesti ole onnistunut irtautumaan arjesta, on meneillään niin paljon kauan kaivattuja muutoksia ja innostavia uusia juttuja tulevaa ajatellen. Syksy on uudistusten aikaa, ja olen suunnittelemassa Asahi ja mindfulness -tunteja ympäri pääkaupunkiseutua, workshopia, kiinnostavia koulutuksia ym. ym.

Project Be Good -projektini myötä pääsen viimein tekemään monia haaveilemiani juttuja, kerronkin niistä pian lisää!

 

ranta kävely I Project Be Good
Kuva: Sari Mattsson

Nyt käyn lisäämässä puita saunaan, ja saunan lämpiämistä odotellessa uppoudun nostalgiaan ja teinivuosien tunnelmiin, ruudussa pyörii Vintiöt. Siispä, ”Väliaika, kahvia ja pullaa!” 🙂

 

Palataan pian! Nauttikaa heinäkuun kukkaloistosta ja valosta! ♥

 

BeGood