Suuresti ihailemani kirjoittaja ja parisuhdeasiantuntija Marika Rosenborg kirjoitti taannoin mieleeni jääneen kirjoituksen, jossa hän esitti logoterapiasta tutun kysymyksen: ”Mitä elämä kysyy minulta?”

”Pelko ruokkii jämähtämistä ja veivaamista, työntää päätöstä kauemmaksi tulevaisuuteen. Jotkut keräävät rohkeutta ja käyvät nuuhkaisemassa ilmaa oven ulkopuolella mutta palaavat nopeasti takaisin, koska maisema on tuntematon.” – Marika Rosenborg

Elämä kutsuu meitä sinne, mihin meidän on tarkoitus mennä. On mentävä tuota kutsua kohti, jotta voisimme olla onnellisia. Toisinaan tuo kutsu hukkuu maailman pauhuun, pelkoihimme ja epävarmuuteen. Toisinaan erotamme kutsun äänen selkeänä intuition kuiskauksena.

Olen kuunnellut tietoisesti oman elämäni kutsua viime päivät. Intuitioni on osoittanut minulle selvästi, mikä on oikein, mitä haluan ja mikä tekee minut onnelliseksi.

 

dandellion

 

Tämän kutsun ansiosta olen onnistunut pitkästä aikaa rajaamaan kiinnostuksenkohteeni kahteen pääteemaan harhailtuani pitkään loputtomien mahdollisuuksien viidakossa. Paikassa, jossa on liikaa kiinnostavaa, liikaa ärsykkeitä, liian tiheä kasvusto, jotta sinne voisi raivata oman selkeän polkunsa. Nyt tiedän ensi kertaa pitkästä aikaa, mihin haluan keskittyä ja mikä tekee minut onnellisimmaksi.

Jossain vaiheessa on tehtävä valinta, mihin asioihin keskittyy. On rajattava, karsittava ja panostettava valintaan. Minä olen valintani tehnyt ja toimin jatkossa sen pohjalta.

On turhauttavaa, jos kamppailee valintojensa kanssa, ei osaa päättää ja kärsii tästä päättämättömyydestään. Jos valintojen tekeminen on vaikeaa, mieti tilannetta, jossa saisit valita vain yhden edessäsi olevista vaihtoehdoista. Minkä vaihtoehdon valinta saa sinut nyt, juuri tällä hetkellä, tuntemaan innostusta, iloa ja samaan aikaan rauhaa? Tuo valinta on se, jota kohti intuitiosi sinua ohjaa.

 

Unelmien tähyily I Project Be Good

 

Luota tuohon intuition ääneen, anna elämän viedä sinua. Ei ole olemassa vääriä valintoja, on vain valintoja, joita tarvitsemme juuri tällä hetkellä kasvaaksemme. ♥

 

Lisää intuitiosta voit lukea Katja Frangen upeasta Intuitiolla-kirjasta.

 

ProjectBeGood