Oletko kokeillut kesäiholle öljyä? Itse olen tykästynyt kevyempään ihonhoitoon lämpimään vuodenaikaan. On myös niin, että kesällä öljy on usein riittävän kosteuttava tuote kasvojen tai vartalon iholle, eikä vaadi lisäksi tujakampaa voidetta.

Sain testattavaksi uusia Okabo Organics Arganöljy -tuotteita. Arganöljy on ihoa ja hiuksia hoitava puhdas öljy, joka sisältää runsaasti iholle välttämättömiä rasvahappoja ja A- ja E-vitamiineja. Se sopii päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille. Arganöljyä on nimitetty luonnon omaksi superfoodiksi iholle, sillä se antaa iholle tervettä hehkua, hiuksille ravintoa ja hohdetta. Okabo Organics arganöljytuotteet ovat 100 % luomua, Fair Trade-periaatteita noudattaen tuotettua, ekosertifioitua, korkealaatuista, kylmäpuristettua neitsytöljyä. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Okabo Organics I Project Be Good

Olen käyttänyt n. 3 viikon verran aamun illoin arganöljyä ja huomaan kesäihoni pitävän kevyestä öljystä. Aamulla sipaisen kasvojen pesun jälkeen iholle Pure Argan Oilia ja iltaisin greipintuoksuista Pure Argan Oilia (jota ei suositella käytettäväksi auringonoton yhteydessä, siksi se sopii hyvin iltakäyttöön). Lisäksi kokeiltavana on ollut suihkutettava Luomu Ruusuvesi, jonka tuoksu on todella autenttinen, jopa voimakas. Suihkutettavat tuotteet ovat suosikkejani ja ruususuihke on kesäaikaan erityisen sopiva, virkistävä tuote.

Olen kuitenkin erityisen innostunut greipintuoksuisesta 100% Pure Argan Oilista. Tuoksu on ihastuttava ja öljyn taputtelu kasvoille on päivän kruunaava luksushetki. Erityisen kiitoksen Okabo Organics tuotteet saavat siitä, että öljyt ilmeytyvät todella hyvin, jolloin ne eivät jää kiiltelemään iholle tai valu silmiin monien muiden öljypohjaisten tuotteiden tavoin.

Näistä testituotteista aivan varmasti käyttöön jäävät öljyt, sillä ihoni on tykästynyt niihin ja minä ihollani näkyvään hehkuun tuotteiden käytön jälkeen. Kunniamaininta Okabo Organicsille sitä, että heidän missioonsa kuuluu naisten ja tyttöjen aseman parantaminen. Yritys ostaa valtaosan tuotteista suoraan Marokosta, naisten osuuskunnalta, joka toimii Fair Trade-periaatteiden mukaisesti ja lisäksi lahjoittaa vuosittain osan yrityksen tuotosta hyväntekeväisyysprojekteihin, jotka tukevat naisten ja tyttöjen asemaa. <3

Kiitos Okabo Organics testituotteista! <3

 

Tietoa Okabo Organics -tuotteista: 

Okabo Organics on luonnolliseen kauneudenhoitoon erikoistunut kosmetiikkasarja, jonka missiona on helpottaa jokaisen naisen kauneusrutiineja luonnollisin keinoin. Päätuotteena ja raaka-aineena 100% puhdas, superkosteuttava ja terveysvaikutuksiltaan erinomainen Arganöljy.

okabo.org

Project Be Good luonnonkosmetiikka